Workshop De Kracht van Kwetsbaarheid… 30 mei 2024

Project Hoofdzaak Werk regio Helmond–de Peel en regio Zuidoost-Brabant
Meer mensen met een psychische kwetsbaarheid duurzaam aan het werk helpen

De kracht van kwetsbaarheid

De Kracht van Kwetsbaarheid is een mozaïek-voorstelling. Op een humoristische, schurende en ontroerende manier word je meegenomen in de wereld van psychische kwetsbaarheid.

Aan de hand van afwisselende en herkenbare scènes, komen diverse subthema’s aan bod. Bijvoorbeeld: Wat is ADHD, depressiviteit en angst; welke impact heeft psychische kwetsbaarheid op je leven; wel of niet open zijn over je kwetsbaarheid; inclusie op de werkvloer.

Wat ga je doen?

Na een voorstelling, waarin het onbespreekbare bespreekbaar wordt gemaakt, gaan de Dames die Raken in gesprek met het publiek. Dit gesprek zal gaan over ‘de veerkrachtige werkomgeving’. Tijdens het gesprek zetten zij verschillende dynamische werkvormen in. Deze uitwisseling levert erkenning, meer begrip en een ander perspectief op.

Door wie?

Carla Kalhorn en Dieuwke Tazelaar vormen het theater duo Dames die Raken. Ze kennen elkaar van het theaterstuk De Psychelogen (2014). Dames die Raken geloven in een inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen. De praktijk is vaak nog anders. Er is nog veel te winnen! Dames die Raken inspireren, verbinden, motiveren en faciliteren organisaties (profit en non profit) om inclusie in de praktijk te brengen.

Wanneer, waar, kosten en aanmelden

Donderdag 30 mei 2024 van 15:00 tot 17:00 uur
Popzaal Cacaofabriek, Cacaokade 1 in Helmond

Dit event vormt een onderdeel van het project Hoofdzaak Werk dat zich richt op het ondersteunen van psychisch kwetsbaren bij het vinden en behouden van werk en wordt daarom kosteloos aangeboden aan werkgevers uit de regio’s Helmond-De Peel en Zuidoost-Brabant.

Zie voor meer info onderstaande visual of download hier de flyer. Meer info of direct aanmelden? Stuur een e-mail naar Nicole Warren (projectleider Hoofdzaak Werk regio Helmond – De Peel) of vul onderstaand aanmeldformulier in.

Meld je aan voor de workshop!

Frits met de duimen omhoog

Workshop De Kracht van Kwetsbaarheid

30 mei 2024
Cacaofabriek Helmond, van 14.30 tot 18.00 uur
Het aantal plaatsen is beperkt. Aan deelname zijn voor werkgevers uit de arbeidsmarktregio’s Helmond-De Peel en Zuidoost-Brabant geen kosten verbonden

 

Vul hier je gegevens in om je aan te melden

  Al je vragen over inclusief ondernemen snel en goed beantwoord

  Adviseur Werkgevers WSP receptie

  Stel je vraag direct

  Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

  Laat een van onze collega’s je terugbellen

   Bumper project Hoofdzaak Werk