Terugblik Dag van de Ondernemer

Dag van de ondernemer

Afgelopen vrijdag was het de landelijke Dag van de Ondernemer. Vanuit WSP Helmond-De Peel hebben we deze gelegenheid aangegrepen om alle werkgevers/ondernemers te bedanken voor hun inspanningen. Op de arbeidsmarkt kunnen we immers niet zonder elkaar…

Tijdens het event hebben de werkgevers Gijs Verhagen (mede-eigenaar Rabauw Craft Beer), Bas Sievers (directeur-bestuurder Woonpartners) en ​​​​​​Annet van Lijssel (HR Business Partner Schneider Electric) uitgebreid hun visie op en ervaringen met inclusief ondernemen gedeeld. Zeer inspirerende verhalen en zeker het terugkijken waard!

Tijdens het event is ook het nieuwe ‘label’ WerkgeversServicepunt Helmond-De Peel geïntroduceerd. Senzer en UWV bieden de gezamenlijke werkgeversdienstverlening aan als WerkgeversServicepunt. Vanaf nu tot begin 2022 wordt deze nieuwe naam stap voor stap uitgerold.

Was je er zelf niet bij of wil je gewoon nog eens genieten van de sfeer en het enthousiasme? Via onderstaande link kun je de volledige livestream terugkijken!

Livestream Dag van de Ondernemer 19-11-2021
Adviseur Werkgevers WSP receptie

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze accountmanagers je terugbellen