Campagne april 2022 ‘Omscholen naar techniek in Brainport’

Een van de grootste uitdagingen voor werkgevers in de Brainportregio is het vinden van personeel. Met het project ‘omscholingsaanpak Brainportregio’ wil Brainport Development samen met de partners in de regio bijdragen aan het versnellen en versterken van omscholing naar de techniek.

Potentiƫle kandidaten (arbeidsmarktregio ZOB en Helmond-de Peel) met een omscholingswens richting de technieksector
kunnen zich bij interesse melden via het contactformulier op de site van www.jouwtechnischekant.nl van het Leerwerkloket Zuidoost-Brabant.

Met wie doen we dit?

Samen met het Leerwerkloket, opleiders en techniek werkgevers binnen de regio. Het Leerwerkloket neemt de kandidaat mee in het maken van de eerste stappen richting de techniek. Dit doen we samen met de opleiders Summa College en ROC Ter AA die de kandidaten opleiden. De deelnemende werkgevers zijn: Thermo Fisher, Ebusco, Frencken Group, Hoppenbrouwers, Philips, Huijbregts, Wilvo, Kuijpers, Heesmans en Kingspan Unidek.

Wie zoeken we?

Met het omscholingsproject in Brainport willen
Brainport Development en het Leerwerkloket gemotiveerde omscholingskandidaten koppelen aan werkgevers die op zoek zijn naar technisch talent. Dat kan van werk naar werk zijn, maar ook van uitkering naar werk of anderszins. De deelnemende werkgevers bieden banen aan voor zij-instromers in de richting van installatie- en elektrotechniek, metaaltechniek, productietechniek en procestechniek.

Meer informatie?

Neem contact op met:
Rachida Amarir
Leerwerkloket Helmond-De Peel
rachida.amarir@leerwerkloket.nl

Of download onderstaande flyers/presentatie:

Logo leerwerkloket en Brainport

Campagnesite 'Jouw technische kant'

Al je vragen over inclusief ondernemen snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP receptie

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze collega’s je terugbellen