Een onconventionele manier van werven voor HUP Hotel in Mierlo

De krapte op de arbeidsmarkt is bijna overal voelbaar. Een uitdagende situatie, maar ook een arbeidsmarkt waar met ‘anders denken’ toch nog wel de nodige kansen liggen. Een mooi voorbeeld hoe het ook kan, is de onconventionele manier van werven voor HUP Hotel in Mierlo.

Niet de werkzoekenden zijn uitgenodigd om kennis te maken met HUP Hotel, maar de adviseurs en participatiecoaches van UWV en Senzer (die samenwerken in Werkgeversservicepunt Helmond-De Peel). Zij hebben immers de contacten met alle werkzoekenden die bij Senzer en UWV staan ingeschreven. De adviseurs en coaches kunnen na hun bezoek aan HUP Hotel beter beoordelen voor welke kandidaten er mogelijke kansen liggen.

In de huidige arbeidsmarkt is het haast een gegeven dat kandidaten niet perfect aansluiten op het functieprofiel. Maar samen met de werkgever – in dit geval dus HUP Hotel – kunnen we wel kijken hoe we kandidaten passend kunnen maken. Hoe? Dat is iedere keer opnieuw maatwerk. En dat maatwerk begint bij een kennismaking en een goed gesprek, want Inclusiviteit werkt!

HUP hotel

Al je vragen over inclusief ondernemen snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze collega’s je terugbellen