In dit 7e podcastjournaal over de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel vele mooie onderwerpen en inzichten.

Aan het woord in deze podcast:

  1. Nicole Maas en Guus van Oeffel over de WerkenBij-pagina van Gemeente Helmond. (01:10)
  2. MyTalentBoard is een succesvol platform voor iedereen die een leven lang grip wil houde op persoonlijke ontwikkeling. Johan Bertens geeft inzicht en heeft een klant meegenomen, namelijk Michel van Hoeij van de organisatie Jeij. (13:02)
  3. Een open oproep aan werkgevers in de regio Helmond-Eindhoven om twee OekraĆÆense vluchtelingen aan het werk te helpen. (22:30)
  4. Driessen Groep maak werkgeluk mogelijk. Dit komt onder andere door aandacht te schenken aan groei en ontwikkeling van medewerkers. Aan het woord Miriam van den Broek. (23:38)
  5. De beveiligingsbranche biedt goede loopbaanmogelijkheden. Door een goede samenwerking tussen ROC-ter Aa en Securitas kunnen studenten op allerlei manieren doorstromen. Kerndocent Rik de Jager vertelt over de opleiding. Jacqueline Goddijn geeft informatie over de mogelijkheden bij haar werkgever. (32:43)

Klik op de link en luister hier het podcastjournaal over de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Een dikke aflevering voor vele kilometers luisterplezier.

Podcastjournaal #7 25 april 2022

Al je vragen over inclusief ondernemen snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP receptie

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze collega’s je terugbellen