Het 17e podcastjournaal:

Over de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel vele mooie onderwerpen en inzichten

Nieuws op z’n best! Arbeidsmarktpodcast no.17 biedt vier aansprekende onderwerpen van professionals die actief zijn in de regio Helmond-De Peel. In deze editie o.a. aandacht voor de dienstverlening van Eures. Via Eures bieden we de mogelijkheden om (avontuurlijk) talent vanuit heel Europa aan te trekken.

ITEM 1 >> Eures biedt talent de mogelijkheid om aan de slag te gaan in heel Europa. Aan het woord Robert Kobben en Mandy Bordat. Link naar besproken websites: www.eures-nederland.nl of www.uwv.nl/eures en in verband met de banenmarkt aanstaande 6 december 2022:
www.leer-en-werkmarkt.nl

ITEM 2 >> Werkgeluk door de ogen van een vakman. Roel van de Vorst van het gelijknamige schildersbedrijf vertelt hoe hij praktisch kijkt naar werkgeluk.

ITEM 3 >> De Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen is een beroepsvereniging die zich richt op de professionalisering van het vakgebied van arbeidsdeskundigen. Op vele plekken in de arbeidsmarkt kan een arbeidsdeskundige waarde toevoegen aan een duurzame relatie tussen werkgever en werknemer.

ITEM 4 >> Hoe begin je aan een het uitstippelen van je (nieuwe) loopbaan? Misschien wel met een gedegen inzicht in wat jouw intrisieke talenten zijn! Dat kan met de ‘MeScan’.

Al je vragen over inclusief ondernemen snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP receptie

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze collega’s je terugbellen