Het 16e podcastjournaal:

Over de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel vele mooie onderwerpen en inzichten

De arbeidsmarktregio Helmond – De Peel kenmerkt zich door samenwerking, initiatief nemen en streven naar optimale inclusie. Ook in deze 16e aflevering maken we weer kennis met mensen-die-het-verschil-maken. Ook nu gaat het over verbinden, opleiden en werkgeluk. Veel inspiratie. Het luisteren waard dus.

In deze arbeidsmarktpodcast de volgende items:

ITEM 1  >> Manon Tubee en Hilde Boumans informeren over twee succesvolle instrumenten om inclusief werkgeversschap mogelijk te maken. Enerzijds het programma “mentrowijs”en anderzijds het programma “Ik ben H.A.R.R.I.E” (wat staat voor Hulpvaardig Alert Realistisch Rustig Inspirerend en Eerlijk). Meer weten klik dan door op de site www.senzer.nl/mentorwijs of www.ikbenharrie.nl. Meteen aan de slag? Neem dan contact op met het regionale WSP-team.

ITEM 2 >> Werkgeluk is een vast item. Ditmaal Giel Valize, specialist op het gebied van kantoor- en progjectontwikkeling. Sfeer is zo’n cruciale aanjager van werkgeluk-op-de-werkvloer.

ITEM 3 >> S-BB heeft voor deze aflevering een erkend leerbedrijf uitgenodigd uit de regio, met een landelijke erkenning: Bouwbedrijf Raaijmakers uit Gemert.

Al je vragen over inclusief ondernemen snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP receptie

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze collega’s je terugbellen