Het 15e podcastjournaal:

Over de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel vele mooie onderwerpen en inzichten

Herfstweer of herfstvakantie, hoe dan ook een goed moment om te luisteren naar arbeidsmarktnieuws uit de regio Helmond – De Peel. In deze 15e editie vijf onderwerpen en 10 gasten.

Wat kan je verwachten?

Item 1 Juliëtte Aerts (ROC Ter AA) en Jeroen van Zuijlen (S-BB) geven inzicht hoe zij samenwerken om ervaren zij-instromers goed te ondersteunen bij hun switch naar een nieuwe sector.

Item 2 Dr. Ben Zachary is in Helmond ‘gewoon’ bekend als Dr. Ben. Hij vertelt over werkgeluk door de ogen van een chiropractor.

Item 3 Rina Vrutaal en Dorethé van Eijk zijn beide actief bij Boost. Binnenkort start de eerste workshop ‘Van Baan Naar Baas’. In deze workshop krijgen toekomstige ondernemers tal van praktische tips aangereikt om succesvol te starten én door te groeien.

Item 4 Marie-Christine Smit is een HR-professional en organisatiedeskundige. Recent lanceerde zij haar boek ‘Hou eens op met reorganiseren!’. In dit item leren we haar kennen en worden de eerste inzichten gedeeld.

Item 5 Het laatste onderwerp gaat over arbeidsmarktcommunicatie. Aan het woord komen Stef Bogers en Lars van Gils aan het woord namens Komma.

 

Klik op de link en luister hier het podcastjournaal over de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel: speciaal voor de herfstvakantie een XL-editie met precies 57 minuten en 50 seconden werkplezier.

Podcast WSP

Podcastjournaal #15 24 oktober 2022

Al je vragen over inclusief ondernemen snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP receptie

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze collega’s je terugbellen