Het 13e podcastjournaal:

Over de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel vele mooie onderwerpen en inzichten

In deze 13e aflevering tarten we het ongeluksgetal meteen met werkgeluk: werkzoekenden gelukkig maken door extra aandacht te bieden én hoe je als zij-instromer je geluk kunt vinden in een nieuwe discipline, namelijk de IT. Je gaat kennismaken met ANB, James Loopbaan en het succesvolle programma Pathways. Alles op rijtje:

Item 1 Ronald Thiel is lid van BNI Werkgeluk (Helmond) en werkt als salarisadministrateur bij ANB, Hij geeft inzicht in het vak, de organisatie en werkgeluk, want uiteindelijk draait ’t daarom!

Item 2 De studio uit, de baan op en naar Nijmegen om in gesprek te gaan met Karlien Haak. Zij is de kartrekker van ‘James Loopbaan‘… een landelijk loopbaancentrum voor persoonlijke ontwikkeling.

Item 3 Personeelstekorten alom, zeker in IT-functies (in de IT-sector of bij één van de vele digitaliserende werkgevers. Door samenwerking tussen o.a. Brainport Development, het LeerWerkLoket en Techgrounds is er een succesvolle route uitgezet voor zj-instromers >> Pathways! Aan het woord komen Richard Kerste, Inge van Stiphout en Viktor Bos.

Klik op de link en luister hier het podcastjournaal over de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel: bijna 37 minuten werkplezier.

Podcast WSP

Podcastjournaal #13 26 september 2022

Al je vragen over inclusief ondernemen snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP receptie

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze collega’s je terugbellen