Goed dat je er bent

Wij hebben nu al zin in jouw succesverhaal

Je bent op zoek naar duurzaam inzetbaar personeel of op een sociale missie. Zie jij het potentieel van anders naar de arbeidsmarkt te kijken. Heb jij oog voor de talenten van iedereen die graag wil werken? Je bent in ieder geval een werkgever van nu, en bij WSP Helmond-De Peel zit je goed.

Werkgeverservicepunten (WSP’s) zijn het initiatief van de overheid om inclusief ondernemen en dus werken voor íedereen mogelijk te maken. In de regio Helmond-De Peel zetten Senzer en UWV samen de schouders eronder om iedereen een faire kans op de arbeidsmarkt te geven en de mismatch tussen vacatures en werkzoekenden te verkleinen.

Werknemers schoonmaak aan het werk in een hal

Weten wat we doen

Kies je voor inclusief ondernemen, dan vinden wij de manier die bij jouw organisatie past. We kunnen snel en goed inschatten wat je nodig hebt door de brede kennis en het sterke lokale netwerk van Senzer en UWV. En de voelsprieten en slagkracht van onze accountmanagers en adviseurs.

Senzer

Als werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel voeren we de Participatiewet uit voor zeven gemeenten. Via ons werken ruim 2.000 mensen bij honderden bedrijven. Ook verzorgen we inkomensondersteuning en begeleiding naar werk voor 4.500 bijstandscliënten.

Lees verder op de website van Senzer
Hilde WSP
Abdel Zariouh

Twee gevestigde partijen…

UWV

Als landelijke organisatie met een sterke regionale aanwezigheid biedt UWV werkgevers veel advies en ondersteuning. UWV is verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse regelingen in het sociale domein, o.a. de re-integratie van werkzoekenden en arbeidsongeschikten.

Lees verder op de website van UWV

…slaan de handen ineen

WerkgeversServicepunt

WerkgeversServicepunt (WSP) Helmond-De Peel helpt werkgevers met informatie en ondersteuning bij het werven van personeel met bijzondere kwaliteiten. Onze overtuiging is dat inclusiviteit werkt.

Alles uit de kast en aan de slag

Als je ons belt om samen een wervingstraject op te zetten, krijg je één van onze 18 accountmanagers of adviseurs te spreken. Met een paar vragen weten zij: ‘daar kunnen we deze week nog kennismaken op de werkvloer’, of juist ‘dit is een vraag voor díé collega.’ Maar ook vaak: ‘Deze kan ik meteen beantwoorden.’

We weten wat er speelt in verschillende branches in onze regio en organiseren evenementen om te leren van elkaars successen in inclusief ondernemen. Bovendien zorgen we ervoor dat we verbonden blijven. Zodat je weet waar je terecht kunt met vragen. En geloof het of niet, maar wat we doen is kosteloos. Laten we samen gaan werken aan jouw succesverhaal. Want, inclusiviteit werkt.

Melissa Stienen

Aangenaam, hoe kunnen we je helpen?

Linda Koolhaas

Linda Koolhaas

Accountmanager
Branche: algemeen
Werkgebied: Asten, Deurne en Someren
Erik Jansen

Erik Jansen

Accountmanager
Branche: algemeen
Werkgebied: Gemert-Bakel en Helmond
Harpreet Sidhu

Harpreet Sidhu

Adviseur werkgeversdiensten
Branche: Zakelijke dienstverlening
Werkgebied: regio Helmond-De Peel
Renate van de Ven

Renate van de Ven

Adviseur werkgeversdiensten
Branche: Retail
Werkgebied: regio Helmond-De Peel

Benieuwd wat we voor anderen doen?

In de afgelopen jaren hebben we al tientallen bedrijven geholpen met inclusief ondernemen. Laat je overtuigen door de ervaringen die zij hebben met het benutten van het brede potentieel dat de arbeidsmarkt biedt. We brengen je graag met hen in contact. Want, inclusiviteit werkt.