Samen aan de slag met werk uitbesteden

Iedereen op volle toeren

Heb je seizoenswerk of structureel werk dat blijft liggen? Ook met het uitbesteden van werk ondersteunen we werkgevers in onze regio. Met het personeel dat in het leerwerkbedrijf van Senzer aan de slag is, breng je je productie weer op tempo. Via het leerwerkbedrijf van Senzer krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans die zij normaliter niet vaak krijgen.

Het werk uitbesteden via WSP Helmond-De Peel begint met een gesprek: Wat is je vraag? We weten bijna zeker dat we met onze 2.000 medewerkers een antwoord hebben. Wij nemen je werk uit handen en jij biedt mensen de kans hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Werk uitbesteden
Robin en Henkes samen bij vijver

Het leerwerkbedrijf van Senzer

Via WSP Helmond-De Peel besteed je eenvoudig werk uit aan het leerwerkbedrijf van Senzer. Of het nu gaat om delen van je productieproces of volledige productielijnen: in ons brede netwerk vinden we altijd de juiste match voor jouw bedrijf.

Naar het leerwerkbedrijf van Senzer

Werk uitbesteden en de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen

Door werk uit te besteden aan een leerwerkbedrijf help je de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. 50+ ers, jongeren of bijvoorbeeld mensen met een vluchtverleden worden door veel werkgevers over het hoofd gezien. Terwijl een afstand tot de arbeidsmarkt absoluut niet betekent dat iemand niet gemotiveerd is om aan het werk te gaan. Integendeel zelfs! Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste match.

Meer over de afstand tot de arbeidsmarkt
Filias werkgever en werknemer

Al je vragen over werk uitbesteden snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze accountmanagers je terugbellen

    Wat last van koudwatervrees?

    In de afgelopen jaren hebben we al tientallen bedrijven geholpen. Laat je overtuigen door de ervaringen die zij hebben met het uitbesteden van werk. We brengen je graag met hen in contact. Want, inclusiviteit werkt.