Samen aan de slag met voordelen

Subsidies en regelingen

Er zijn tientallen regelingen en subsidies voor jou als werkgever om inclusief ondernemen ook strategisch en economisch de beste keuze te laten zijn. Van jobcoaching tot no-riskpolis. Onze accountmanagers weten er het fijne van, zodat jij dat niet hoeft.

Werken met bijzonder talent vraagt soms om een andere aanpak, zowel vooraf als tijdens het dienstverband. Dus geven wij je advies over alle mogelijkheden die het UWV, de overheid en Senzer aanbieden om je bedrijf met inclusief ondernemen te laten floreren. Betrouwbaar en op maat.

Subsidie en voorzieningen

De werkvloer van de toekomst

Ook technologie helpt mee aan een inclusieve arbeidsmarkt. Beamers die processtappen laten zien, exoskeletten die de handen van een medewerker laten bewegen of met een VR-bril alvast proefdraaien op een nieuwe werkplek. Met inclusieve technologie zorgen we voor meer loonwaarde en eigenwaarde.

Al je vragen over subsidies, regelingen en mogelijkheden snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze accountmanagers je terugbellen

    Wat last van koudwatervrees?

    In de afgelopen jaren hebben we al tientallen bedrijven geholpen. Laat je overtuigen door de ervaringen die zij hebben met alle subsidies en voorzieningen. We brengen je graag met hen in contact. Want, inclusiviteit werkt.