Samen aan de slag met vacatures invullen

Anders kijken naar personeel

Ouderen, statushouders, iemand met autisme of in een rolstoel. Niet ieder mens met talent is zichtbaar als potentiële arbeidskracht. Daar zijn wij voor: hen helpen aan een passende werkplek terwijl we ondernemers in onze regio versterken met gemotiveerd en loyaal personeel. Personeel vinden met WSP Helmond-De Peel is de duurzame oplossing voor jouw personeelstekort.

Lees hier meer over inclusief ondernemen
Personeel vinden

Zo helpen we je personeel vinden

  • Je vraag komt binnen bij een gespecialiseerde accountmanager
  • We gaan in gesprek over je wens en alle regelingen, mogelijkheden en subsidies die bij jouw vraag passen
  • Wij gaan op zoek naar talent en doen een voorstel van kandidaten met bijbehorende ondersteuning
  • Na een gesprek (en soms een proefproject) gaat je nieuwe werknemer aan de slag
  • Je accountmanager of een jobcoach houdt contact met jou en je werknemer

Vraagbaak en begeleiding

Voor we samen aan de slag gaan, beantwoorden we je al je vragen over het aannemen van bijzonder talent. We adviseren over wat moet volgens de wet, maar zeker ook over wat mogelijk is met subsidies en regelingen om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat je bedrijf geen risico loopt als je nieuwe werknemer uitvalt of toch geen match blijkt te zijn.

Daarnaast zorgt jouw accountmanager ervoor dat je nieuwe werknemer goed voorbereid is en eventueel begeleid wordt tijdens het dienstverband. En we bieden je bedrijf ook trainingen aan, zodat de omgeving zo goed mogelijk kan bijdragen aan een succesvolle match.

Zo laten we het werken

Elk vraagstuk is anders, dus we zoeken samen met een participatiecoach de juiste kandidaten voor jou om uit te kiezen.

Om te weten waar kansen en behoeften liggen voor werkgevers die inclusief willen ondernemen ontwikkelden we zelfs samen met TNO een vragenlijst om voor elk bedrijf een uniek profiel op te stellen met ontwikkelkansen: de Vragenlijst Inclusief Ondernemen. We trekken alles uit de kast om inclusief ondernemen voor jou te laten slagen.

En eerlijk is eerlijk, soms werkt het ook niet. Samen zoeken we dan naar een oplossing. Net zolang totdat het wel werkt.

Of kijk naar mogelijk opleidingen

Al je vragen over personeel vinden snel en goed beantwoord

Adviseur Werkgevers WSP

Stel je vraag direct

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur

Laat een van onze accountmanagers je terugbellen

    Wat last van koudwatervrees?

    In de afgelopen jaren hebben we al tientallen bedrijven geholpen. Laat je overtuigen door de ervaringen die zij hebben met het vinden van personeel. We brengen je graag met hen in contact. Want, inclusiviteit werkt.